Prikupljamo i besplatno vršimo odvoz namještaja i ostalog pokućstva sa Vaše adrese koje su Vam suvišne a mogu se upotrijebiti…

 

Kada dođe vrijeme da se uputite prema prodajnim salonima IKEA, Lesnine, Emmezete ili nekog drugog izložbenog i prodajnog centra ili se preseljavate i tom prilikom vaš dosadašnji namještaj postaje nepoželjni višak. Možda ste odlučili primjerice da očistite tavan, podrum ili garažu koji su puni glomaznih stvari koje ste čuvali godinama a jednostavno ih se trebate riješiti.

Gradski otpadi su prepunjeni i stari namještaj na ulicama našeg grada je postala svakodnevnica. Razumnim postupanjem sa glomaznim otpadom, najveći dio bačenih stvari i namještaja se uz minimalne popravke i osvježavanja  se može opet upotrijebiti. Upravo takav namještaj i pokućstvo mi besplatno odvozimo !

Želimo Vas pozvati, da umjesto odlaganja uporabljivog namještaja* na otpad … Donirate nama i sa tim pomognete našu humanitarnu djelatnost… Stvari prikupljaju volonteri (odgovorne osobe u timovima) i štićenici centra kojim je to dio radne terapije. Sredstva koja se prikupe kroz sve gospodarske djelatnosti udruge idu u potpunosti za pokretanje raznih humanitarnih projekata o kojima možete više čitati na našoj stranici.

 

* Pod upotrebljiv namještaj, podrazumijevamo  stvari koje se uz neka racionalna ulaganja mogu opet staviti u funkcionalno i uporabno stanje. Procjenu uporabljivosti vrše na licu mjesta naši volonteri koji su vođe ekipe koja izlazi na teren. Svaki izlazak na teren i očevid stanja namještaja i stvari je potpuno besplatan ! Slobodno nas nazovite i informirajte se…

 

Prikupljamo:

✓ Sve vrste namještaja i ostalog pokućstva u solidnom stanju

✓ El. uređaje (TV prijemnike, Hi-Fi, Računari i sl.)

✓ Bijelu tehniku (bez obzira dali je ispravna ili ne)

✓ Razne alate (Ručni ili električni)

✓ Razne ukrasne predmete. slike, knjige, posuđe, itd

✓ Građevinski materijal

NARUČITE ODVOZ   putem online obrazca

Naručite od sada i putem ONLINE OBRAZCA procijenu iskoristovsti namještaja i prikup

online obrazac za odvoz namještaja

 

 


 

Grad Zagreb i Zagrebačka županija

01/33-15-294

email: zapresic@remarcroatia.hr

 


 

Grad Rijeka i Kvarner

051/633-971

email: rijeka@remarcroatia.hr

 


 

76 Comments, RSS

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*