Tokom 6. mjeseca 2014 godine je bila akcija skupljanja stvari, hrane i materijala za kontejner namijenjen potrebitima u Burkini Faso (Afrika)
Burkina Faso je jedna od najsiromašnijih zemalja na svijetu gdje su konstantno prisutni neimaština,glad, nedostatak liječničke skrbi, školovanja i osnovnih ljudskih prava. Ovakva situacija najviše pogađa djecu koja su nezaštićena, zbog toga je organizacija Remar  international pristupila izgradnji i opremanju domova, škola i kuhinja koje opskrbljujemo hranom, gdje svakodnevno jede i ima krov nad glavom velik broj djece i odraslih.
Ove godine smo bili u mogućnosti poslati kontejner pomoći prikupljen donacijoma tvrtki i pojedinaca, te smo proslijedili u Burkinu Faso; građevinski materija, razne alate, medicinski materijal, školski pribor i raznu informatičku pomoć, stvari za djecu i bebe, itd
Zahvaljujemo svima, koji su s svojim donacijama sudjelovali u akciji prikupljanja materijala, stvari, hrane i ostalog, te izravno pomogli onima najvećoj potrebi.